Om itrea

Itrea leverer IT-infrastruktur til produktionsvirksomheder og skoler i Danmark, samt enkelte kunder i udlandet, som vi supporterer fra Danmark. Vores løsninger rækker fra 5 til over 500 brugere. Vi har erfaring med best practice til enterprise class-virksomheder, og den viden kommer vores kunder til gode. Små og mellemstore virksomheder kan nemlig lære meget af de store, og vi er fuldt ud klar over hvilke løsninger, der betaler sig bedst i mindre virksomheder.

Vores medarbejdere har pligt til at efteruddanne sig. Vi vil have viden om, hvad der rør sig i morgen, så vi kan forberede vores kunder på fremtidige muligheder.

John Petersen

Direktør

John er Itreas direktør.
Han er vores IT-ekspert og "go2guy", han besidder kompetencer på ekspertniveau, inden for it-sikkerhed, servere, virtualisering og driftsløsninger. Med erfaringer på Enterprise niveau har han leveret løsninger til en lang række størrere danske virksomheder gennem årene.

Monica Jensen

Senior konsulent

Monica har en fortid som System administrator, i medicinal industrien, og har beskæftiget sig med pc'ere og servere siden 1998. Hun er certificeret system administrator i Microsoft Produkter, og til dagligt håndterer Monica alm. Brugersupport, samt fejlfinding på servere og officepakken.

Jakub Gilis

Backend Udvikler

Jakub is an passionate developer who likes to be challenged and loves to learn about new technologies. He has a bachelor's degree in Web Development. His specializations are PHP (Laravel) and JavaScript. He has experience in C# (ASP.NET MVC) and Java (Android development).

Daniel Szerszen

Frontend Udvikler

Daniel finished Web Development at Business Academy Aarhus. He is a skilled frontend developer who never stops learning. He is up to date with all kinds of frontend technologies. His specializations are JavaScript (Vue), SASS, HTML5 and different templating languages like Pug, Blade or Twig.

Vores principper

Nøgleordene for Itrea er: Højt serviceniveau. Kvalitetsløsninger. Integritet.

  • Højt serviceniveau

    Vi ved, at nedbrud i IT-systemet kan betyde, at en virksomhed ligger stille. Derfor tager vi hurtigt hånd om problemerne og løser dem med det samme - og vi går ikke hjem, før vi er færdige.

  • Kvalitetsløsninger

    Vi har din virksomheds forretningsmodel i tankerne, når vi sammensætter en it-løsning. Vi vil ikke bare levere 'en løsning' - vi vil levere den løsning, som gør det lettest for dig at udnytte potentialet i din forretning.

  • Integritet

    Når vi leverer en løsning, sidder vi på samme side af bordet som vores kunder. Det betyder, at vi kun vil levere en ydelse, hvis vi mener, den giver kunden en fordel. Du skal med andre ord enten tjene eller sparer penge, eller kunne udvikle dit forretningspotentiale. Vores aftaler binder heller ikke vores kunderne til langvarige kontrakter, og du er kun kunde hos os, så længe samarbejdet giver dig et udbytte.

Bestil et systemcheck af din virksomhed

Download Teamviewer