Når IT bare skal fungere

Entreprenørfirmaet Torben Svendsen ApS er et entreprenørfirma i Østjylland, der har ca. 10 ansatte. De varetager alle former for jord- og gravearbejde, og kloakarbejde udføres af autoriseret kloakmester.

Firmaet bruger primært IT til bogholderiet, og i den forbindelse har Itrea sørget for opsætning af en ny server og for at indkøbe og klargøre ny hardware til virksomheden. Desuden har de overført det gamle bogholderi til det nye system.

"Udskiftningen af serveren gik stærkt, og det er gået rigtig fint med overførslen," fortæller Anne Kaae, der er direktør i Entreprenørfirmaet Torben Svendsen. "Der har ikke været nogen problemer, og hvis der er småting, så ringer vi bare."

Entreprenørfirmaet skiftede til Itrea i forbindelse med, at deres gamle server skulle udskiftes.

"Valget faldt på Itrea, fordi de virkede troværdige, og vi havde en god kemi med John Petersen," fortæller Anne Kaae. "Det var vigtigt, for vi er ikke eksperter i IT, så vi er nødt til at stole på, at John har ret."

Også efterfølgende har Anne Kaae været tilfredse med Itrea og især deres support:

"Hvis vi har problemer i dagligdagen, så ringer vi bare til dem. De kan ordne det meste over nettet, så vi får hurtig hjælp og kan hurtigt komme videre med vores arbejde. Det er det, der for alvor betyder noget."

"Vi er meget tilfredse," siger direktør Anne Kaae. "Vi kan sagtens anbefale Itrea til andre."

"

Vi er meget tilfredse og vi kan sagtens anbefale Itrea til andre.

Bestil et systemcheck af din virksomhed

Download Teamviewer