Penge at spare på at skifte fra TDC til FlexFone

Toftegaard Danmark er en guldsmedeforretning med 6 ansatte, der har haft smykkeproduktion i Danmark siden 1972. Toftegaard har i mange år haft TDC som teleleverandør, men for nyligt skiftede de teleløsning til FlexFone, som er blevet leveret af Itrea ApS. TDC fungerede fint, men da de ikke var villige til at se på priserne, fremstod FlexFone som et attraktivt alternativ.

"Vi er lige skiftet, så langtidsbesparelserne vil jeg gerne vente med at udtale mig om," siger direktør Jens Gregers Toftegaard. "Men regningen for den første periode ser rigtig fornuftig ud."

Problemfrit skift

Flytningen til FlexFone er gået uden problemer, og der har heller ikke været problemer med at lære det nye system at kende.

"Det virker," siger Jens Gregers Toftegaard. "Vi bruger indtil videre en standardopsætning, men der er masser af andre muligheder. Og vi fik en kanon gennemgang af funktionerne, så vi ved, hvad det kan."

Problemer med forbindelsen bekymrer ham heller ikke.

"Har vi et spørgsmål, så ringer vi bare," siger Jens Gregers Toftegaard. "Det er lettere end hos TDC."

Jens Gregers Toftegaard har i det hele taget stor tillid til Itrea som leverandør, og det var en vigtig grund til, at de turde skifte teleleverandør.

"Vi har brugt Itrea til IT de sidste 20 år, og man kan regne med, hvad de siger," siger Jens Gregers Toftegaard.

"

Flytningen til FlexFone er sket uden problemer, og regningen for den første periode ser rigtig fornuftig ud.

Bestil et systemcheck af din virksomhed

Download Teamviewer