IT-infrastruktur

ITW Contamination Control producerer og sælger produkter til industriel rensning af bl.a. renrum og elektronik. Firmaet har adresse i Holland og er en del af den globale ITW-koncern, der består af ca. 100 divisioner. Itrea leverer IT-infrastruktur til ITW Contamination Control, hvilket både inkluderer IT-udstyr og opsætning af netværk.

Samarbejdet med Itrea begyndte for ca. 5 år siden, da ITW Contamination Control stadig lå i Danmark. Ed Götte, der er IT manager hos ITW Contamination Control, fortæller:

"Da vi skulle flytte til Holland, var vi så glade for Itrea, at vi besluttede at beholde Itrea som IT-leverandør. Betingelsen var, at al service og support skulle kunne håndteres fra Danmark, og sådan er det blevet."

"Alt kan ordnes over nettet," siger Ed Götte. "Itrea overvåger vores udstyr og netværk fra Danmark. Når vi får nyt udstyr, slutter vi det til netværket, og så klarer Itrea opsætning og installation. Det gælder uanset om det er nye PC'er eller specielt udstyr såsom mærkat-printere."

VPN virker altid

ITW Contamination Control har sælgere overalt i verden, og de skal hele tiden kunne komme på netværket via VPN. Derfor har Itrea for nyligt sørget for at etablere dedikerede routere til bl.a. Kina, Filipinerne og USA.

"Alle vores medarbejdere har det samme setup," siger Ed Götte. "Alle kan komme på netværket overalt, og det har også den effekt, at vi på hovedkonteret kan arbejde direkte fra terminaler uden støjende blæsere. Og det hele fungerer fejlfrit."

"

Alle kan komme på netværket overalt, og det fungerer fejlfrit.

Bestil et systemcheck af din virksomhed

Download Teamviewer