Belimo og Itrea - et godt samarbejde gennem mange år

Belimo Danmark er en del af den verdensomspændende schweiziske virksomhed Belimo AG, der sælger blandt andet spjældmotorer og ventiler til industrien. Den danske afdeling har eksisteret siden 1981 og beskæftiger ti personer.

Itrea har opsat hele Belimo Danmarks IT-infrastruktur, hvilket indbefatter hardware, softwarelicenser, mailserver, backup, sikkerhed, telefonsystem og driftsupport. Desuden har Belimo en 24/7-overvågningsaftale, som sikrer systemet mod nedbrud.

"Vi har tre mand, der supporterer vores kunder," fortæller Brian Ammitzbøll, IT-ansvarlig hos Belimo. "Derfor er vi afhængige af, at vores IT-infrastruktur virker. Vi kan simpelthen ikke køre vores forretning, hvis vores systemer ikke virker."

Og Itreas løsning holder Belimo kørende uden afbrydelser. "Vi har ikke haft et eneste nedbrud, som skyldes vores interne IT," siger Brian Ammitzbøll. "Og de få småfejl, der altid kan opstå, bliver rettet med det samme."

Ærlig rådgivning giver godt samarbejde

Samarbejdet har stået på siden Itrea blev grundlagt og er løbende blevet udbygget. Rådgivningen er en vigtig grund til, at Belimo holder fast i Itrea som samarbejdspartner.

"Vi kan altid spørge Itrea om, hvad vi har brug for af udstyr eller software, og vi får et ærligt svar," siger Brian Ammitzbøll. "Hvis noget er 'overkill', siger de det, i stedet for at sælge os noget, vi ikke har brug for. Vi får at vide, hvordan Itrea selv ville gribe et problem an, og så kan vi forholde os til det."

Det fortsatte samarbejde betyder, at Itrea for tiden er ved at udvikle en ny hjemmeside til Belimo. Ligesom alle andre elementer af IT-infrastrukturen, foregår det uden nogen form for binding.

"Itrea har sat vores løsning op på udstyr, som vi selv ejer," siger Brian Ammitzbøll. "Det betyder, at vi har rådighed over både servere og data, så vi er fuldstændig uafhængige af leverandører eller leasingaftaler. Vi er heller ikke bundet til Itrea, og det får os til at føle os som ligeværdige partnere i et godt samarbejde."

"

Vi har ikke haft et eneste nedbrud, som skyldes vores interne IT. Og de få småfejl, der altid kan opstå, bliver rettet med det samme.

Bestil et systemcheck af din virksomhed

Download Teamviewer