Baby Dans afdeling i England kom tættere på det danske hovedkontor

Baby Dan er en dansk virksomhed, som producerer og leverer sikkerhedsprodukter, tekstiler og møbler og meget andet udstyr til børn i alderen 0-5 år. Baby Dan beskæftiger 110 medarbejdere og eksporterer mere end 90% af produktionen.

Itrea har opbygget hele Baby Dans IT-infrastruktur. De har ansvaret for IT-sikkerhed, servere, netværk, mailsystem, og har sørget for etablering af en VPN-forbindelse mellem Baby Dans to adresser i Låsby. Derudover har Itrea også hjulpet Baby Dan med IT-infrastrukturen i afdelinger uden for Danmark.

"Eksternt i England har vi en afdeling, der indtil sidste år stod uden for netværket," fortæller Paolo Villani, der er IT Manager hos Baby Dan. "Itrea oprettede et lukket kredsløb, renoverede hardwaredelen, og etablerede en fast VPN-forbindelse til hovedkontoret i Danmark. Hardwareløsningen var sat sammen hjemmefra og kunne installeres direkte i afdelingen i England, så omstillingen var en rigtig god oplevelse for vores medarbejdere."

Løsningen gav større effektivitet

Etableringen af den nye løsning har givet store fordele. For det første er infrastrukturen skruet sådan sammen, at der i modsætning til tidligere kun er ganske få supportsager.

Endnu vigtigere er det, at det engelske kontor har fået et meget bedre tilhørsforhold til Baby Dans hovedkontor i Danmark. Paolo Villani siger:

"Medarbejderne kan nu arbejde direkte i det samme ERP-system som deres kolleger, og det har forbedret arbejdsgangene meget. Tidligere var de f.eks. nødt til at printe ordrer ud og faxe dem til Danmark. Nu taster de informationerne ind i samme ERP som deres kolleger, hvilket sparer en masse tid."

Kommunikationsmæssigt har Itreas løsning også været en fordel. Lige nu har kontoret i England en lokal server, der er direkte forbundet til hovedkontoret. Det muliggør fjernsupport og vejledning via Baby Dans eget netværk, hvilket ikke var muligt via den gamle VPN-forbindelse.

Og effekten af løsningen er helt klar.

"Vi har fået forbundet englandsafdelingen til Danmark," siger Paolo Villani.

"

Med Itreas hjælp har vi fået forbundet englandsafdelingen til Danmark.

Bestil et systemcheck af din virksomhed

Download Teamviewer