Webudvikling og integration hos al dente

Al dente udvikler og leverer et elektronisk journalsystem til tandlæger og tandklinikker. Det er det mest udbredte Windows-baserede journaliseringsprogram på danske tandklinikker, og mere end 700 klinikker har installeret systemet.

"Itrea har leveret en cloudbaseret kalender til Al dente og sørget for integrationen til Al dentes journalsystem" - fortæller Lasse Aakjær, der er chef for IT-infrastruktur hos Al dente.

Derudover har Itrea integreret et automatisk kundekartotek til en webservice, og Lasse Aakjær har været meget tilfreds med Itreas arbejde. Grunden til det gode samarbejde skal findes i, at begge firmaer mange års erfaring med programmering og webintegration.

"Det har været et samarbejde, der er gået rigtigt godt og uden nogen af de sædvanlige gnidninger, man ellers kan løbe ind i under større softwareprojekter," siger Lasse Aakjær.

Leverer også hardware

I kraft af samarbejdet har Itrea også fået mulighed for at levere hardware til Al dentes slutkunder. Og det ser ud til at være en fordel for alle parter. Itreas erfaring med IT-infrastruktur har nemlig resulteret i, at Al dentes kunder har fået en velfungerende løsning.

"Itrea leverer et godt produkt, og det fungerer," siger Lasse Aakjær. "Vi har været tilfredse, og vores oplevelse af Itrea er, at de er meget professionelle."

"

Vi har et længere samarbejde kørende med Itrea, hvor vi får udviklet software til cloud baserede løsninger. Et samarbejde som uden tvivl vil fortsætte.

Bestil et systemcheck af din virksomhed

Download Teamviewer